søndag 26. januar 2014

Vi strikker OL genseren


 
Vi har tidligere lagt ut at vi har strikkekits, eller garnpakker, på OL genser i alle størrelser til redusert pris. Nå er vi i gang selv med å strikke en genser til baby str 1 år i rød med hvite ermer.
 

Genseren har raglan, men strikkes likevel med bol og ermer hver for seg med raglansfelling. Dette er første gang jeg har strikket det på denne måten, og det var egentlig ganske greit. Det er ikke til å ta feil hvor man skal felle!
Mønsteret på brystet strikkes delvis inn, og så skal man sy på resten. Så det er bare et lite belte av stjernemønsteret som er strikket inn her, som dere ser.

Kjekk genser å strikke, og så kan det se ut som resultatet blir bra!
Ønsker alle som kikker innom en flott dag!

 

søndag 19. januar 2014

Er du klar for OL?

Det nærmer seg OL i Sotsji, og i den forbindelse har vi laget strikkekit på den norske OL genseren fra Dale garn i de originale fargene. Hva er vel bedre enn å sitte benket foran tv og heie på Johaug, mens du strikker en flott OL genser? 

Vi gleder oss til OL starter, og i den forbindelse føler vi oss i det gavmilde hjørnet og har laget gode priser på kitene. Du finner de i alle størrelser her.


Tilbudet gjelder utvalgte modeller (se bilde) og varer ut februar måned. 

Vi ønsker alle lykke til med både strikking og OL! Heia Norge!! 

søndag 12. januar 2014

Nydelig hentesett

Vi er glad i å strikke vi Viitre-damene også, så vi kommer til å vise frem strikkeplagg som vi har garn og oppskrifter på her i nettbutikken vår.
Første strikkeplagg ut er et skjønt hentesett strikket til nyeste tilskudd i Viitre-familien.

 
Den er strikket i Dale Babyull i farge 0020 Ubleket hvit, og oppskriften heter 22605 og er fra oppskriftshefte Nr 226 Dalegarn Baby Hentesett.
 
Klikker du deg inn på detaljer på oppskriften, så vil du få opp målene, mengden garn du trenger og pinnestørrelser.
 
 
Slik ser den ut avbildet i strikkeheftet, strikket i farge 5302 Lys Lilla.
 
 


Så kjekt at det er så mange som følger oss på Facebook og Instagram. Håper dere får litt strikkeinspirasjon!

torsdag 2. januar 2014

God nyttår!

Da er julen over og vi har et helt nytt år foran oss. Julegavestrikkingen som kanskje ble startet litt i seneste laget er for lengst ferdigstrikket og gitt bort til noen heldige mottakere. Nå er det god tid for å ta fatt på nye prosjekter til seg selv eller andre.
Vi har masse oppskrifter på flott babytøy i butikken vår, og her er en enkel fin rillestrikket jakke, som passer like godt til jentebaby som til guttebaby. Jakken strikkes ovenfra og med raglan.



Oppskriften finnes i hefte nr 263 Lille Lerke og kan strikkes enten i Lille Lerke som er en kombinsjon av bomull og, men gjør seg også godt i Dale Babyull i 100% merinoull. Her vises et utvalg farger i Dale Babyull til inspirasjon.

 
Farge 1: 0020 Ubleket hvit
Farge 2: 2621 Sand
Farge 3: 4203 Lys Syrin
Farge 4: 5226 Syrin
Farge 5: 4435 Lys Augbergin
Farge 6: 4845 Aubergin
Farge 7: 5931 Elefantgrå
Farge 8: 5701 Lys blå
Farge 9: 5726 Blåveis
 
Oppskrift og garn finner du i nettbutikken vår.